De Pam, oftewel een blouse met een strikje

Pam topGraag een dag meer in de week alstublieft. Eentje speciaal om mijn wintergarderobe te naaien, want daar kwam ik nog niet echt aan toe. Ik kan nochtans wel het een en ander gebruiken. En ik vertik het om kant-en-klaar te kopen, want ik grijp toch altijd terug naar de zelfgemaakte stukken. 

Het lukte me toch om een gaatje te vinden en deze Pam blouse te naaien. Het patroontje had ik al uitgetekend liggen, dus daar kroop weinig tijd in. De striklinten werden wel wat aangepast. Ik maakte ze iets langer en liet ze onderaan wat breder en in een schuine hoek uitlopen. Toch net iets mooier zo.

Pam top

Ik vond het donkerblauwe stofje perfect combineren met mijn oranje Rachel rok. Misschien dat deze nu wat vaker uit mijn kast zal komen. Ik maakte er destijds een leuke top bij, maar had niet echt een bijpassende trui. Die is met deze blouse niet meer van doen, dus probleem opgelost!
Casual met een sneaker, of een beetje gekleder met een enkellaarsje onder. Een goeie aanwinst zeg ik, die blouse!

Pam top

Pam top Pam topPam top

Patroon: Pam top uit La Maison Victor editie 1 2016
Stof: Stof op zolder

24 reacties op “De Pam, oftewel een blouse met een strikje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *