Maak eens je eigen kerstkaart

Een primeur! Ditmaal geen naaisel op mijn blog, maar wel iets anders wat helemaal onder de noemer FroukeMaakt valt; een kerstkaartje.

Had je me een aantal jaren geleden gezegd dat ik iemand zou zijn die mijn eigen kerstkaarten in elkaar zou knutselen, ik zou toch eens raar gekeken hebben. Tot nu toe kocht ik mijn kerstkaartjes altijd ergens op een rappeke en gingen ze last-minute de post op. Dit jaar ging dat echter volledig anders. Ze gingen netjes een week voor kerst de bus in, én ik maakte ze helemaal zelf!

Ik ben altijd een creatief kind geweest, maar om één of andere reden (pubertijd ofzo?) verdween de drang om creatief aan de slag te gaan een beetje. Tot een tweetal jaar terug. Ik kocht mijn naaimachine en langzaamaan herontdekte ik hoe leuk het is om creatief bezig te zijn. Volgens mij heb ik indertijd heel wat opgekropt, want nu moet al die creativiteit er precies uit. Ik weet vaak niet waar eerst te beginnen. Al die ideeën en zoveel om uit te proberen! De aanschaf van een Cameo (oftewel snijplotter) enkele maanden terug, maakte het er niet beter op. Deze leuke machine zorgde er ook voor dat ik aan de slag ging met mijn kerstkaartjes. Best tevreden met het resultaat en vanaf nu hopelijk elk jaar zelfgemaakte kerstkaartjes!

Zie die lampjes glitteren!

Bij deze wil ik jullie ook heel erg fijne feestdagen wensen en natuurlijk het allerbeste voor 2018.
Moge het een jaar vol creativiteit worden!

2 reacties op “Maak eens je eigen kerstkaart”

  1. Nu was ik dus wel wat teleurgesteld omdat ik dacht dat je ging uitleggen hoe je dit kaartje maakte 😉
    Kvind ze heel mooi je kaartjes! Straks mijn mooiste jurkje dat ik ooit maakte uit mijn kast halen (je jurkje voor kerst van vorig jaar dat ik schaamteloos namaakte)! Prettige feestdagen! en bedankt voor het delen van je creatieve ideeën!

    1. Oops, de titel is inderdaad een beetje misleidend 😉 Leuk dat je dit jaar je jurkje weer zal aan doen! Het mijne zal uit de kast komen als ik mijn nieuwe rokje morgen niet op tijd af krijg, het wordt nog spannend. Voor jou ook hele fijne feestdagen gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *