Imagine

streepjestruiSoms is de zin er om te naaien, maar is de tijd ervoor schaars. En dan wil je op dat klein beetje tijd dat je hebt liefst een zo’n volledig mogelijk resultaat. Medenaaisters onder jullie kennen dat gevoel vast wel.

Wel, op zo’n moment is het tijd voor een snel-klaar-projectje. Een stofje uit de voorraad en een eenvoudig patroontje dat al uitgetekend klaar ligt. En na een uur of twee sta je je nieuwe kledingstuk al te bewonderen.

Deze trui was zo’n snel-klaar geval. Al zorgden de streepjes voor een lichte vertraging. Maar dankzij het feit dat deze stof zich enorm gemakkelijk liet verwerken, viel die vertraging heel goed mee.

streepjestrui

Toen ik mijn trui op het einde stond te bewonderen vond ik toch dat er nog iets ontbrak. Hij kon nog wel een extra touch van de cameo gebruiken. Die toverde een velleke rosé gouden flex om in Imagine-applicatie. Mooi woord toch, hé!? De rosé gouden kleur zorgt voor een zekere subtiliteit van de applicatie die ik wel kan smaken. Het woord valt op in het juiste licht, maar niet té.

streepjestrui

streepjestruistreepjestrui streepjestruiStof: Stof op zolder
Patroon: Zelf getekend

7 reacties op “Imagine”

    1. Dankjewel! Daar is hij inderdaad ideaal voor. Al zou ik hem liever dragen op een mooie zomeravond waar het zo net wat frisser aan het worden is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *