Giveaway winnaars en een nieuwe look

Eerst en vooral een hele dikke dankjewel voor alle leuke reacties die jullie achter gelaten hebben. Wat ongelofelijk fijn om te lezen! En zoals beloofd laat ik jullie vandaag weten wie deze leuke stofjes gewonnen heeft. 

Ik wilde eigenlijk ook graag een leuke outfit hebben om te posten bij de uitslag van de giveaway. Niet gelukt zoals je ziet. Maar, ik heb niet stilgezeten. Niet Frouke, maar FroukeMaakt heeft deze keer een nieuwe outfit gekregen. Al even was ik niet helemaal tevreden meer over het uiterlijk van mijn blog. Sommige zaken vond ik wel nog heel leuk, en andere wilde ik liever anders zien, maar dat gaat niet altijd zomaar. Dus ik heb me afgelopen week wat meer proberen verdiepen in de technische kant van mijn blog en ben aan het experimenteren geslagen. De grootste aanpassing is voorlopig mijn logo. Ik vond het lettertype wat te zwaar en het geel kon ik ook niet meer echt smaken. Ik ging voor heel eenvoudig, zoals je ziet. De andere aanpassingen zijn vooral details, zoals lettertypes. Ik ben niet snel tevreden, dus dit zal het waarschijnlijk nog niet helemaal zijn. En aangezien ik in verlof ben en veel tijd heb, is de kans groot dat er nu en dan nog eens iets veranderd. We zien wel!

Nu, de reden waarvoor jullie hier allemaal eens komen lezen vandaag. De uitslag van de giveaway. Superleuk dat jullie met zovelen mee gedaan hebben en ik heb enorm genoten alle leuke reacties. Om de winnaars te kiezen typte ik in Google ‘random name picker’ en ging voor de eerste tool in de lijst. Hier gaan we…

De winnaar van het roze Lotte Martens paneeltje is Hinke.
De winnaar van het blauwe See You At Six stofje is Silke (Spoetniksels).

Proficiat beiden en maak er iets leuks van!

Beide winnaars krijgen in de loop van deze avond een mailtje op het mailadres dat ze hebben achtergelaten bij het schrijven van de reactie. Kijk dus zeker in jullie mailbox! Heb je morgen nog niets gekregen, dan mag je me altijd contacteren op info@froukemaakt.be.

3 reacties op “Giveaway winnaars en een nieuwe look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *