Fenna min een streepje

Fenna truiHet stofje zag ik al meerdere malen als fantastische creaties passeren in naailand. Ik kon me lang sterk houden. Ik heb nog zoveel andere stofjes liggen om mooie dingen mee te maken. Maar ik bezweek toch, en heb er geen spijt van.

Het was duidelijk dat het een trui ging worden. Maar wel eentje met een extraatje. Color blocking is helemaal hot en eerlijk gezegd vind ik dit wel een erg leuke trend. Dus ik volgde. Net toen ik in mijn hoofd al aan het puzzelen ging met patronen, viel de nieuwe La Maison Victor in de bus. Gedaan met puzzelen en meteen aan het tekenen en knippen. De Fenna-trui was perfect, ware het niet dat ik het bij één streepje hield. Ik vind het zo’n tof model dat ik mij hierna misschien nog zal wagen aan een versie met vrolijke lentekleurtjes.

Fenna truiFenna truiFenna truiFenna trui

Patroon: Fenna trui uit La Maison Victor jan-feb 2018
Stof: Fabrik Unik

3 reacties op “Fenna min een streepje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *