Een trui in wacht

Knipmode truiHet nieuwe jaar is van start gegaan en er liggen nog vier creaties te wachten op een blogpost. Eerste voornemen dus voor dit jaar: mijn blogachterstand inhalen. Ik begin met deze trui, want deze ligt toch al een twee-tal maand te wachten. Ochere. 

Nu, eigenlijk klopt het niet helemaal wat ik zeg. De trui ligt wél al twee maand te wachten, maar niet enkel op een blogpost. Ik werkte ze begin november af, maar vond dat er nog iets ontbrak. Ik besloot dat de trui een print nodig had. De net aangeschafte Cameo zou daar wel voor iets tussen kunnen zitten.

Ik vond prachtige, koperen flexfolie, die perfect paste bij de kleur van de trui. Enthousiast ging ik op zoek naar een leuke print, en daar liep ik vast. Ik vond ho-pen leuke prints. Veel te veel om uit te kiezen.  Dus wat deed ik? Ik sliep er een nachtje over, vond nog wat leuke prints, sliep er nog een nachtje over, en nog eentje, en nog een paar,… Tot we plots half december waren. Dit kon niet meer zijn, dus toen heb ik mezelf gedwongen om een print te kiezen. Al die andere leuke prints kan ik later ook nog op een een trui kleven, toch? Die Cameo loopt niet weg.

Zoals jullie kunnen zien, werd het een diamant. De structuur van de stof zorgt trouwens voor een extra leuk effectje. Ik ben content!

knipmode trui knipmode truiknipmode trui

Stof: Georgette
Patroon: aangepast patroon uit Knipmode bijlage oktober 2015 / 107

18 reacties op “Een trui in wacht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *