Een test-cardigan

cardiganAl weken staat het op mijn to-do lijstje, deze cardigan bloggen. Wegens weinig goesting om te poseren bleef ik het uitstellen. Maar zie, hij is er uiteindelijk toch geraakt.

Laatst maakte ik een fluffy cardigan. Deze staat toch al enige tijd op de blog. Voor die fluffy versie tot stand kwam, maakte ik eerst een testversie. Ik maak zelden testversies. Maar met een door mezelf aangepast patroontje wilde ik zeker zijn dat alles goed zou komen met het fluffy stofje, want dat was overduidelijk niet gemaakt om los te tornen. In mijn voorraad had ik nog een leuke 10-euro-coupon liggen die perfect dienst kon doen als stofje van een cardigan. Om de cardigan een leuke twist te geven, maakte ik de boorden uit de verkeerde kant van de stof. Het werd een geslaagd test-exemplaar, eentje die minstens even graag gedragen zal worden als de fluffy versie!

Stof: Artevelde stoffen
Patroon: Naar cardigan uit mijn kast

 

12 reacties op “Een test-cardigan”

    1. Dankjewel 🙂 Ik was al even op zoek naar zo’n patroon, maar kon niet meteen iets vinden. Dus dan maar zelf aan de slag gegaan met een beetje hulp van een bestaand kledingstuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *