Alpaca my bag

alpaca my bagJe hebt het misschien al gemerkt, maar de laatste tijd komen er net wat minder kledingstukken online. Sinds ik mijn Silhouette cameo heb, én daarnaast ook mijn (jeugd)liefde voor tekenen en schilderen herontdekt heb, moet mijn naaimachine de aandacht wat delen. 

Zo ging ik afgelopen week aan de slag met een maxi-bag (oftewel een xl-totebag) en een vel beige flockfolie (limited edition!) die ik van Feeërieke mocht testen. De flockfolie en de tas kregen meteen na ontvangst een plaatsje op mijn keukeneiland – of is hobbyeiland intussen een beter woord?- , zodat ik er regelmatig mijn oog eens op kon laten vallen. En zo ging op een dag het lampje branden. Alpaca my bag, dat zou het worden. Want geef toe, alpaca’s zijn leuk.

alpaca my bag

Alpaca’s genoeg te vinden op internet. Maar iets van het web plukken en op de tas plaatsen, voelt niet als iets van mezelf. Dus ik moest en zou die alpaca zelf tekenen. Daarnaast hou ik wel van een beetje uitdaging. Want, dat ik mijn liefde voor tekenen herontdekt heb, wil niet zeggen dat ik het goed kan. Uren heb ik op die alpaca zitten kijken. Maar des te contenter ben ik met het resultaat.

alpaca my bag

Ik ben trouwens groot fan van het formaat van de tas. Ideaal om boodschappen mee te doen of extra veel gerief in kwijt te kunnen voor een daguitstapje.

6 reacties op “Alpaca my bag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *